BLOG

7 Soruda Exotherme (Silgi) Lazer Tedavisi

7 Soruda Exotherme (Silgi) Lazer Tedavisi

1- Exotherme (silgi) lazer nedir?
Exotherme Silgi Lazer 980 nanometre lazer teknolojisine sahip olan ve en büyük özelliği kamera teknolojisi sayesinde en küçük kılcal damarları dahi görerek yok edilmesini sağlamak olan bir cihazdır.

2- Exotherme Silgi Lazer kimler için kullanılır?
Skleroterapi ile büyük damarlar yok edildikten sonra iğne ile girilemeyecek kadar küçük olan kılcalları olan hastalarda tam estetik düzelmeyi sağlamak açısından ideal bir cihazdır.

3- Exotherme Silgi Lazer tedavisi kaç seans olmalı
Tedavinin etkinliği en az 3 seanstan sonra ortaya çıkar ve gerekirse arttırılır. Tedavi sonrası tedavi yapılmış bölgelerin dışında yine kılcal damarlar oluşabileceği ve bunun hastanın varise olan yatkınlığına ve kendisini koruyup korumadığına bağlı olduğu da akılda bulundurulmalıdır.

4- Exotherme Silgi Lazer tedavisi seans araları kaç gün olmalı
Genellikle seanslar arasında 20 gün 1 ay kadar ara verilir.

5- Exotherme Silgi Lazer tedavisinde varis çorabı kullanılır mı?
Exotherme Silgi Lazer tedavisi esnasında ve sonrasında bandaj ve varis çorabı kullanımına gerek olmaması hasta konforu açısından son derece avantajlıdır.

6- Exotherme Silgi Lazer tedavisinin yan etkisi nelerdir ?
Exotherme Silgi Lazer tedavisinin her hangi bir yan etkisi yoktur. Tedavi seansları sonrasında kaşıntı ve kızarıklıklar oluşabilir ve geçicidir. Tedavi sonrası dikkat edilmesi gereken en önemli konu güneşe çıkılmamasıdır.

7- Exotherme Silgi Lazer nerede yapılır?
Exotherme Silgi Lazer tedavinizi kolay ve hızlı bir şekilde İzmit Atakent Cihan Hastanesinde olabilirsiniz.